Londen

In Londen is voor iedereen iets te doen! Uitgaan, theater, voetbalwedstrijden, shoppen, of de cultuur van de stad opsnuiven, het kan allemaal. Een stad met tradities, maar ook trendy factoren bepalen het imago van Londen. De stad is een geliefde thuishaven voor kunstenaars en modeontwerpers. Kersthoppen in deze stad is helemaal aan te raden. De stad is vanaf november in gezellige verlichting gestoken, wat u verblijf nog gezelliger maakt.

3 dagen Londen

Wat absoluut niet mag ontbreken tijdens een bezoek aan Londen is natuurlijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace. Hypermodern is The Londen Eye, een gigantisch reuzenrad van 135 meter hoogte. Het zicht reikt tot wel veertig kilometer. Madame Tussauds is het grootste wassenbeeldenmuseum waar de wassen beelden prijken van beroemde persoonlijkheden. De Londen Zoo is een beroemde dierentuin die ook als decor heeft gediend in de films van Harry potter. En vergeet vooral het British Museum, Covent Garden en de Westminster Abbey niet. De Tower Bridge verschaft een schitterend uitzicht over Londen en St.Paul’s Cathedral is een van de bekendste kathedralen ter wereld. En uit deze kleine greep bezienswaardigheden tot slot de Big Ben, de klokkentoren van het parlementsgebouw.

√ Overtocht Calais of Eurotunnel v.v.
√ 2x overnachting in kamer met douche/toilet
√ Ochtendtour o.l.v. een gids
√ Diner in hotel 1e dag
√ Pubdiner 2e dag
√ Slotdiner in Nederland

1e dag
Uw touringcar die van alle gemakken is voorzien rijden we rechtstreeks naar Calais voor de overtocht  of tunnelpassage. In de loop van de middag komen we in Londen aan. Bij aankomst in Londen krijgt u de gelegenheid  om de eerste sfeer van de stad te proeven. Het diner gebruiken we in het hotel.

2e dag
Na het ontbijt nemen we ruimschoots de tijd voor een sightseeing tour o.l.v.gids. De hele middag vrije tijd om te shoppen, museumbezoek etc. Optioneel is het mogelijk een bezoek te regelen aan Tower of Londen, Madame Tussauds, Londen Dungeon of andere bezienswaardigheden. Pub-diner of dinner show.

3e dag
Na het ontbijt met de koffers in de touringcar, rijden we naar de markt van Petty Coat Lane. Rond de middag vertrekken we ut Londen voor de reis naar Nederland, onderbroken voor een diner. Thuiskomst ca. 22.00 uur.

Uw hotel
Verblijf in het Holiday Inn Londen Brentford Lock, gelegen aan de oostkant van Londen en verder een prima uitvalsbasis voor deze trip.

Optioneel te reserveren
- Tower of London                           
- Madame Tussauds & Planetarium                             
- Londen Dungeon                           
- R.O.B. verzekeringen
- Annuleringsverzekering

NIET INBEGREPEN BIJ DE BASISREISSOM
- Reis- en/of annuleringsverzekering.
- Verplichte bijdrage aan het calamiteitenfonds.