Maastricht

Het goede leven in Maastricht, wie wil daar niet van proeven? Maastricht de zonnigste stad van Nederland is de ideale bestemming voor uw gezelschap. Want wist u dat de zuidelijke levenskunst van de Maastrichtenaren aanstekelijk werkt. Maastricht mousseert! Talloos zijn de cafés, de terrasjes en de restaurants, kortom, Maastricht dat gun je jezelf.

3 dagen Maastricht

Kronkelende steegjes en onontdekte pleinen, verstopte culinaire verrassingen en culturele geheimen. Maastricht is vol met verborgen parels, voor de Maastrichtenaar vanzelfsprekend, voor de bezoeker te ontdekken. Wijk eens af van de gebaande paden dat ruim tweeduizend jaar geleden begon toen de Romeinen hier een nederzetting stichten aan een doorwaadbare plek (trajectum) in de Maas (Mosae) en ontdek het échte Maastricht, het Maastricht van de Maastrichtenaar.

1e dag
10.00-10.45 uur
Onderbroken door koffie met Limburgse vlaai rijden we naar Maastricht.
12.15 uur
Maastricht beginnen we met een preuvenement, oftewel de lunch.
14.00 uur  
We maken kennis met de gids en gaan op stap voor een stadswandeling door het centrum van Maastricht. Wandelen maakt moe, dus tijd voor een pintje op één van de (verwarmde) terrassen op het Vrijthof. Voor ’s Avonds is een feestavond, dinercruise of exquis diner op een kasteel snel georganiseerd.

2e dag
10.00 uur
Na het ontbijt schepen we in voor een boottocht over de Maas naar de St.Pietersberg
11.00 uur
In het onderaardse labyrint van de Grotten van de St. Pietersberg een spannende rondleiding. Maar kijk uit, als u verdwaald dan…Na de rondleiding terug naar Maastricht voor de late lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch kunt u op eigen gelegenheid de stad verder verkennen.
’s Avonds kunt u dineren we in één van de gezellige restaurants van Maastricht.

3e dag
Na het ontbijt met de koffers in de touringcar, rijden we richting huis. Tijdens de terugreis reserveren we met plezier nog een prima diner, buffet of BBQ.
Ook is het mogelijk om deze reis af te sluiten op een sportieve manier. Wat vind u van op de mountainbike door de grotten van Valkenburg of skiën in SnowWorld Landgraaf.

Uw hotel
Is een uitstekend ***/****stadshotel
U logeert op basis van 2-persoons kamer met douche, toilet.

√ 2x koffie met 1x gebak
√ 2x ontbijtbuffet
√ 2x lunch
√ Stadswandeling
√ 2x overnachting
√ Boottocht
√ stadstour met gids & boottocht

Optioneel te reserveren.
- BBQ.
- Mountainbike in Valkenburg.         
- SnowWorld in Landgraaf.