York

De geschiedenis van York is de geschiedenis van Engeland” heeft Koning George VI ooit gezegd. Het mooie York, gelegen aan de rivier Ouse, heeft inderdaad een enorm rijk verleden. Hier heb je de kans om oog-in-oog te komen met de Vikingen, op de exacte plek waar archeologen de overblijfselen van deze Noormannen hebben ontdekt.

3 dagen York

Aan boord
Ga na het diner een biertje drinken in de bar, een glaasje wijn in de Wine Bar of bewonder de adembenemende panoramische uitzichten vanuit de Sky Lounge. Ook op het gebied van entertainment komt u niets te kort met de allernieuwste films in twee bioscoopzalen en met live optredens in de Sunset Show Lounge….u kunt zelfs een gokje wagen in het casino.

1e dag
In de namiddag in de Europoort inschepen op een van de luxe cruiseferries van P&O. Aan boord een prima dinerbuffet, ’s avonds is er uitgebreid entertainment.

2e dag
Na een uitgebreid ontbijtbuffet door de Yorkshire Dales naar York. Deze historisch stad met straatjes, als ware ze zo uit de Dickens verhaal weggelopen, mag u niet missen. ’s Morgens een tour of wandeling met gids en bezoek aan de historisch Minster. In de vroege avond inschepen voor de terugreis naar Nederland. Diner aan boord van de luxe cruiseferrie.

3e dag
Na het ontbijt met de koffers in de touringcar, rijden we vanuit Europoort naar uw opstapplaats terug.

√ Begeleiding chauffeur / reisleider
√ Tweepersoons binnenhut
√ Dinerbuffet 1e en 2e dag
√ Ontbijtbuffet 2e en 3e dag
√ Gidsbegeleiding in York
√ Entree Minster

Optioneel te reserveren
- Eenpersoonshutten op aanvraag
- High Tea 2e dag
- R.O.B. –verzekeringen
- Annuleringsverzekering

NIET INBEGREPEN BIJ DE BASISREISSOM
- Reis- en/of annuleringsverzekering.
- Verplichte bijdrage aan het calamiteitenfonds.